Medlem av Norgeseliten logo

ledlys.jpg

SikringsskapMontor.jpg

Lysstyring.jpg

Installasjon av bolig Vi har lang erfaring med installasjon av eneboliger, rekkehus og leiligheter i alle størrelser og varianter. Med fokus på kvalitet, gode tekniske løsninger og et flott resultat installerer vi løsninger tilpasset ditt behov.

Oppussing/Renovering I forbindelse med en oppussing eller renovering av en bolig oppstår det fort et behov for endringer i det elektriske anlegget. Eldre hus har ofte skrusikringer i sikringsskapet, strøminntak og varmekabler mm. som er overmoden for erstatning. Vi har lang erfaring med renoveringsarbeid og stiller gjerne opp på en gratis befaring for å se på løsninger og oppgraderingsbehov hjemme hos deg.

Belysning I en bolig har alle rom har forskjellige funksjoner og belysning er viktig for trivsel og velvære i hverdagen. Kjøkkenet er for eksempel et arbeidsrom og det er viktig med god belysning over arbeidsområdene. Stuen er derimot et oppholdsrom som brukes til å slappe av, lese, tv-titting, spising og lek. For å få til gode løsninger for alle funksjonene er det viktig å kartlegge de forskjellige aktivitetssonene. Vi hjelper deg gjerne. Våre dyktige fagfolk planlegger ut i fra ditt behov og finner gode løsninger tilpasset boligen din, både inne og ute. Nå kan du få kjøpt spennende og moderne lamper av oss. Se hva vi kan tilby her: https://norgeseliten-no.herokuapp.com/WP/norgeseliten-forhandler-straale-belysning/

Design Belysning, brytere, kontakter og varmeovner er blitt designelementer i moderne hjem. Vi har et stort utvalg produkter fra forskjellige leverandører med flere forskjellige uttrykk. Retro, minimalistisk eller industrielt Se hva du kan få til med designmateriell fra ELKO her.

This site uses cookies. For more information click here.