Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Lokalt
  3. Bedrift
  1. Hjem
  2. Lokalt
  3. Bedrift

alarmanlegg.jpg

internkontroll.jpg

kontor.jpg

Nybygg

Vi har lang erfaring med installasjon og vedlikehold av industrihaller, kontorbygg, skoler og barnehager mm. Med et sterkt fokus på kvalitet og gode løsninger som varer til riktig pris hjelper vi deg med å velge fornuftige løsninger til ditt bygg.

Industri

Vi har helt siden starten i 1997 samarbeidet tett med større og mindre industrielle kunder og fått en bred bakgrunn innen installasjon, vedlikehold og reparasjon av industriutstyr, prosessanlegg og PLS-styring. Vi har også lang erfaring med tilrettelegging og installasjon av arbeidsstasjoner, adgangskontroll, belysning og varmestyring. Se her hvordan du kan spare strøm i industribygg: https://norgeseliten-no.herokuapp.com/digital/industri/

Vedlikehold

Gjennom flere år som fast leverandør til flere private og kommunale aktører har vi fått bred erfaring i vedlikehold- og feilsøkingsarbeid. Det er viktig for oss at vedlikeholdsoppgaver eller feil med det elektriske anlegget ikke skal skape unødvendig opphold i aktivitetene på arbeidsplassen. Derfor er vi tilgjengelig på kort varsel ved uttrykning for feilsøking, og planlegger vedlikehold sammen med deg som kunde.

Belysning

Belysning på arbeidsplassen er avgjørende for gode resultater og trivsel i hverdagen. Utforming av belysning som plasser til konsentrert kontorarbeid er forskjellig fra lyset du trenger i et verksted. Vi har lang erfaring med gode løsninger for din arbeidsplass. Energieffektivitet, gode løsninger og fleksibilitet er ting vi sitter i fokus når vi prosjekterer lysanlegg. Ta kontakt for et tilbud eller en uforpliktende befaring. Les mer her om belysningskrav: https://norgeseliten-no.herokuapp.com/WP/bedrift/belysningskrav-og-funksjon/

Internkontroll

I henhold til Forskrift om internkontroll er virksomheter ansvarlig for å organisere tiltak for å overholde krav fra myndighetene, herunder tilstanden på det elektriske anlegget, nødlys og brannvarslingsanlegg. Ved å inngå en avtale om internkontroll hos oss kan du enkelt overholde myndighetskravene og bli årlig oppdatert på anbefalt og forefallende vedlikehold. Vi utarbeider en statusrapport og forslag til vedlikeholdsprogram/utbedringer på ditt anlegg.

This site uses cookies. For more information click here.