Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Elektrikertjenester
  3. Boliginstallasjon
  1. Hjem
  2. Elektrikertjenester
  3. Boliginstallasjon

komfort.jpg

belysning.jpg

eaton.jpg

 

Elektrikerarbeid fra A-Å for alle typer bygg

PSW Power & Automation har lang og bred erfaring med elektrikerarbeid i alle størrelser, ute som inne, og leverer elektro materiell med beste kvalitet fra ledende produsenter. Ta kontakt med oss for en gratis befaring og vi skreddersyr gode, tekniske løsninger tilpasset ditt behov.

 

Oppussing/ renovering

Eldre hus har ofte gamle sikringsskap, strøminntak og varmekabler som må skiftes ut. PSW Power & Automation utfører el-sjekk av boligen din. 

 

Belysning - innendørs

Det er forskjell på å lyse opp og belyse. PSW Power & Automation hjelper deg å kartlegge aktivitetssonene i hjemmet ditt for å oppnå best mulig trivsel og velvære i hverdagen. Brytere, stikkontakter og varmeovner er blitt designelementer i dagens hjem. Det finnes mange spennende løsninger og produkter for hvert enkelt rom og vi har et stort utvalg.

DESIGNBRYTERE - Finn inspirasjon og prøv designvelgeren på vår partnerside hos ELKO Boligpartner.

LAMPER fra noen av våre leverandører ser du her SG Armaturen og Nordesign

 

Belysning - utendørs

Skap hygge og god stemning i uterommet ditt med belysning. Indirekte belysning av hus og hage skaper spennende effekter og bringer busker og trær til sin rett. Forleng sommerkveldene med utendørsbelysning og terrassevarmer. PSW Power & Automation kan hjelpe deg å planlegge en effektfull belysning av boligen din. Få gode tips i Glødmagasinet til utebelysningen din her.

Idag finnes det et stort utvalg lamper og indirekte belysning som skaper god stemning når mørket faller på. Se et utvalg av utelamper her.

 

El-sjekk

En el-sjekk av boligen kan redde liv. Norge er et av de landene i verden hvor det er brenner mest og flest mennesker omkommer av skadene. Våre elektrikere kan gå gjennom hele det elektriske anlegget i boligen din og skrive en tilstandsrapport. Dermed er det enkelt å få oversikt og rette opp feil og mangler. 

 

5 års garanti for privatkunder

Som medlem av elektrikerkjeden Norgeseliten, tilbyr PSW Power & Automation 5 års produktgaranti for sine privatkunder.Les mer om garantien her.

 

Kjøp nå - betal når du ønsker det. Spør oss om finansiering. Vi har avtale med Sveafinans logo.jpg

 

sortmetall GLØD med tekst.jpg

This site uses cookies. For more information click here.